Balanssteen

                                        Verkrijgbaar bij UniekCare 

Balanssteen                   

Waarom de Balanssteen? Wat maakt hem zo bijzonder en zo krachtig? 

In de balanssteen en Cones zit het geheim van een bijzondere werking!

  • De Balanssteen bevat tienduizenden zuivere kwartskristallen, zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn. Aan deze kristallen zijn meer dan 200 verschillende frequenties toegevoegd o.a. 528Hz en 852Hz, de Solfeggio toon en de liefdes frequentie.
  • Deze frequenties blijven altijd trillen en harmoniseren je lichaam voortdurend en beschermen je zo tegen lagere energie in je omgeving. Zo heb je minder last van de energie van anderen!
  • De kwartskristallen helpen je met aarden, waardoor je goed in je lijf aanwezig blijft.
  • De balanssteen helpt je energielichaam in balans te komen, waardoor innerlijke onbalans je sneller opvalt en je daarmee aan de slag kunt. 
  • Met een balanssteen ondervind je bovendien nog eens minder schade van straling van wifi, smartphone en andere apparaten die je energieveld verstoren

-Door de enorme mix van frequenties ga je door hem te dragen mee resoneren met de steen, waardoor je chakra's in balans komen en je energieveld vergroot of versterkt wordt. Dit kan positieve consequenties hebben over hoe je in het leven staat en bijdragen aan processen waar je doorheen gaat. Het kan een bewustwordingsproces op gang brengen. Hierin is de kleurkeuze een extra aanvulling.

Elke kleur heeft z'n eigen frequentie en uitwerking op je chakra's. 

Het dragen van de Balanssteen geeft een gevoel van stabiliteit en in balans zijn. Tevens ben je beschermt tegen straling.

Meer info en bestellen door op de bestelknop bovenaan deze pagina te klikken.