• Start
  • Lichaam
  • ChiWit Massage

ChiWit

ChiWit

Chi-Wit  (spreek uit Sjiewit) staat voor levensboom. De pijler van ons lichaam.

Bij deze bijzondere massage kun je de wervelkolom zien als je levensboom. In roerige tijden zien we steeds vaker mensen die letterlijk en figuurlijk hun buigzaamheid kwijt zijn.

De wervelkolom is een knooppunt van zenuwen. Een energieke snelweg waarmee je hele lichaam in verbinding staat. Zolang het verkeer (lees: energie) niet in de file staat stroomt het lekker door en is je hele lichaam in harmonie. Blokkeert het echter door stress, onbalans, emotie of andere oorzaken, dan zal je energie afremmen waardoor moeheid, spanning en pijn zich ophopen in je wervelkolom.

Het is belangrijk met de stroom van het leven mee te gaan en bewust te zijn van waar je staat in het leven. Het zelfgenezend vermogen blijft zo mooi in beweging. Gun jezelf de boost. Je voelt je energiek én fit.

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan stevig gegeven worden. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Ook op de mentale conditie heeft de massage een positief effect. Behandeld worden de rug en de achterkant van de benen.